FEDERA溓I

F.R de Atletism
F.R. de Box
F.R. de Culturism
F.R. de Judo
F.R. de Nataie
F.R. de Tir sportiv
F.R. Radioamatorism
F.R. de Rugby
F.R. de Volei
F.R. de Handbal

Sport b緅m綖ean

DSJ Maramure
CSM 泱iina -rugby
泱iina HCM -handbal f
Minaur -handbal m
泱iina Explor綖i -volei
FC Baia Mare -fotbal

SPONSORI
 
JUDO 29.05.2012  
Rezultate finala CN U15 echipe 槐 individual  

S滵b綟, 26 mai, 螽 sala de sport a Lic. Mircea Eliade din Bucure演i, s-a desf蒪urat finala C.N. Individual la categoria de v漷st U-15, la care au participat 326 de judoka de la 71 de cluburi din ar, calificai 螽 urma etapelor pe Euroregiuni.

CSM BAIA MARE a obinut 2 medalii de bronz prin Alexandra Bodnar la cat. 52 kg 槐 Kevin Klocza la cat. +66 kg 槐 un loc V prin Cristina Trif la cat. 57 kg.
La cat. 52 kg au fost 螽scrise 18 sportive, Alexandra a c熇tigat 3 meciuri pierz滱d intrarea 螽 final la campioana Czerl綦 Mercedes. Alexandra este la patra medalie obinut la individual 槐 2 la echipe.
La cat. +66 kg au fost 螽scri槐 27 de sportivi, Kevin obin滱d 5 victorii, pierz滱d intrarea 螽 final la Faur Florin (care a obinut al VII-lea titlu naional consecutiv).
Ambii judoka sunt 螽 primul an la U-15
La cat. 57 kg, 16 sportive, Cristina Trif a c熇tigat 2 meciuri dar a pierdut intrarea 螽 final 槐 meciul pentru medalia de bronz.
La C.N. pe echipe Euroregiuni desf蒪urat duminic , b緅etii au avut o evoluie foarte bun reu槐nd s c熇tige toate cele 5 meciuri 槐 s obin medalia de aur. 7-0 cu E 2, 5-2 cu E 7, 6-1 cu E 1 螽 grupa, 6-1 cu E4 螽 semifinala 槐 5-2 cu E7 螽 finala. Din echip au f綷ut parte 槐 3 judoka de la C.S.M. 槐 anume Alexandru Kerestes 55 kg, Alex D緁hid 60 kg 槐 Kevin Klocza +66 kg.
La feminin s-au c熇tigat meciurile din grup 槐 anume 4-3 cu E1, 5-2 cu E7 ?i 4-3 cu E8, dar am pierdut semifinala la mare lupt cu Bucure演iul cu 4-3, acesta din urm c熇tig滱d 槐 titlul naional. Din echip au facut parte Alexandra Bodnar 槐 Cristina Trif.
Sportivii au fost 螽soii de antr. V. S緄incean 槐 V. Pop.

Urm綟oarea competiie - Cupa Mondial feminin - senioare, Bucure演i , 1-3 iunie., la care vor participa 槐 4 sportive de la C.S.M. Baia Mare, Ana -Maria Varga, Rebeca Brata, Ania Lenghel 槐 Olga Rus, 螽soite de antr. V. Pop 槐 A. Popdan.


click pentru m綖ire

Participarea sportivilor no演ri la finala CN U15 a fost finanat de Prim綖ia Municipiului Baia Mare 槐 de Consiliul Local Baia Mare.
<< 螽apoi